Viziunea si strategia noastra

Solutii TVA inteligente

Taxback International ofera o suita de solutii automate pentru TVA care ajuta clientii nostri sa transforme procesul de recuperare a TVA intr-un motor de venituri pentru afacere. Abordarea noastra este sa dezvoltam mereu solutii pe care clientii nostri sa le poata integra cu usurinta in sistemele lor ERP sau EMS, si prin urmare se sa potriveasca nevoilor lor in afaceri.

Solutiile Inteligente pentru TVA ale Taxback International sunt ghidate de 3 principii fundamentale: Epertiza, Tehnologie si Vizibilitate

Solutii
Inteligente Pentru TVA 
Expertiza
Tehnologie
Vizibilitate
Valorile noastre

Expertiza

Activand din 1996, Taxback International este un lider global in servicii pentru TVA

Am recuperat cu succes TVA pentru mai mult de 12 000 de clienti de la intreprinderi mici pana la companii globale, din toate industriile pentru a identifica provocarile majore din domeniul TVA si pentru a identifica oportunitati de economisire.

Expertii nostri cu o mare experienta in domeniul TVA, aduc cu ei o experienta vasta si o cunoastere a industriei pentru a oferi Solutii Inteligente pentru TVA clientilor nostri. Taxback International este singurul furnizor de servicii pentru TVA, care detine si administreaza intregul proces de recuperare a TVA.

 

Tehnologie

Sistemele noastre au fost proiectate sa fie agile si usor de implementat. Acest lucru permite clientilor nostri sa foloseasca solutia noastra, lider in industrie, cu un effort minim si fara implementari in IT. Dezvoltam constant tehnologii in domenii-cheie precum transferul de date, procesarea datelor si raportarea pentru a mentine Taxback International lider pe piata solutiilor automate pentru TVA.

Solutia noastra automata, AUD-EX™ se conecteaza perfect cu sistemele lider de management al cheltuielilor din lume, capturand datele necesare in mod automat, economisind astfel timpul si efortul clientilor nostri.

Cum cerintele clientilor nostri evolueaza, programul nostru informatic are flexibilitatea de a se adapta la reguli, regulamente si conditii de piata schimbatoare si poate fi scalat cu usurinta la rulaje mari, globale. Solutia noastra automata a fost proiectata de la inceput, pentru a fi configurata cu usurinta, astfel incat clientii nostri sa isi poata lansa rapid procesul de recuperare a TVA si sa inceapa valorificarea economiilor reale pentru afacerea lor.

 

Vizibilitate

Capacitatea noastra de raportare avansata, ofera acces securizat online 24/7 asigurand clientii cu un control deplin si oferindu-le vizibilitate completa asupra intregului proces de recuperare a TVA.

Raportarea noastra avansata, ofera clientilor o perspectiva in timp real prin intermediul rapoartelor avansate, in timp ce analiza online permite monitorizarea instant a procesului de recuperare a TVA.

Evaluarea gratuita

Birou Central:
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

T: +353 1-887-1999
F: +353 1-670-6963
E: info@taxbackinternational.com